Service

 

Fietsverzekeringen: 

 

imagesYJAP1O5I.jpg

 

Sluit direct een fietsverzekering af bij aankoop van een nieuwe fiets bij ons. Wij regelen de administratie en hebben voor het afsluiten van de fiets verzekeringen gekozen voor ANWB fietsverzekeringen

 

U profiteert van de volgende voordelen 

  • Dekking op basis van nieuwwaarde of afschrijving naar keuze
  • Keuze in dekking en duur (3 of 5 jaar)
  • rechtbijstand.
  • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
  • ANWB leden krijgen 5% korting

 

 

Ook fietsverzekering ook voor E-bikes Een fietsverzekering van ANWB dekt de diefstal van uw fiets. U kunt aanvullend kiezen om schade, ongevallen en rechtsbijstand te verzekeren Tip: Wilt u extra zekerheid? Bij ANWB kunt u aanvullend Wegenwacht Fiets Service afsluiten. Dan helpt ANWB u zelfs bij pech onderweg met uw fiets. Dat is verzekeren volgens de ANWB.

 

Onderhoud

Om heel erg lang plezier van uw rijwiel te hebben kunt u een aantal dingen doen: Koop een goede en degelijke fiets, bij de vakhandel zodat hij goed afgemonteerd is, een goed afgemonteerde en afgestelde fiets (en goed onderhouden) gaat al jaren langer mee.

  1. Vergeet niet uw (gratis) eerste beurt na ongeveer 6 weken, en de beurten daarna natuurlijk.

  2. Bij een stads/toerfiets (met een dichte kettingkast), zelf de ketting op spanning houden. Bij een aantal systemen kan dit niet, informeer daar naar bij aankoop.

  3. Houd uw banden goed op spanning, ongeveer eens in de 3 weken pompen. 

  4. Houd uw rijwiel goed schoon, maar liever niet met een hogedrukspuit, u kunt met een hogedrukspuit namelijk het vet tussen de lagers wegblazen (en water erin), daarna gaat de boel roesten en loopt de zaak vast. En dit word niet vergoedt onder garantie.

  5. Derrailleurfietsen moet u geregeld zelf schoonkwasten en smeren, dit kan met verschilllende producten, bijvoorbeeld met siliconen, teflon, en er zijn ook flesjes olie, of derrailleur olie.

Er zijn ook speciale onderhouds setjes verkrijgbaar om uw ketting te reinigen. Dit is een kunststoffen bak met kettingreiniger en kettingvloeistof.

 

 

 
 

 

 
Sleutel kwijt of bijbestellen:
Extra sleutels kun je bestellen via 
www.keyservice.axa-stenman.com als het om een Axa slot gaat en via www.jutkey.nl als het om een Trelock slot of een ABUS slot gaat.